Welkom bij Flashdance! Veel plezier met shoppen. Vragen? Bel 06-300 34 500.

"Als de klanten dankbaar zijn, is mijn missie geslaagd"

Over Flashdance

Dromen van een eigen zaak

Angela wist vanaf jonge leeftijd al dat ze een eigen zaak wilde. Ze heeft als klein meisje zelf ook gedanst en later gaf ze les in een sportschool. In 1992 is ze gaan werken voor de al bestaande winkel Flashdance en zo is ze uiteindelijk het vak in gerold. “Ik werkte voor zowel een modebedrijf als Flashdance. Het modebedrijf werd op een gegeven moment overgenomen door de dochter van de eigenaar en toen de eigenaresse van Flashdance wilde stoppen, heb ik het overgenomen in 1998. Ik werkte er toen al een aantal jaartjes.”

Klanten met een passie voor dans

“Ik verkoop dansartikelen. Dat houdt in dat ik alles verkoop wat een danser nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan dansschoenen, kleding en accessoires. Van elke dansstijl heb ik wel een paar schoenen en kledingstukken. We gaan voornamelijk ook met de trend mee. Er was bijvoorbeeld eens een trend in het Ierse Tapdance en iedereen kwam toen naar de winkel om schoenen te kopen voor die dansstijl. Door met deze tijd mee te gaan werd onze naam steeds groter en als de trend dan weer verdween, hadden we ons normale assortiment nog.” De klanten van Angela hebben allemaal een passie voor dans en hebben daar schoenen en kleding voor nodig. “Dit kan voor professionals zijn, maar de meerderheid van mijn klanten komen van amateurgebied die dansen voor hun hobby.”

Het mooiste aan het werk

Het mooiste aan haar werk vindt Angela als er iemand blij en tevreden de deur uitgaat met passende schoenen en een mooie dansoutfit. “Het aankleden, stylen, advies geven en meedenken vind ik geweldig. Niemand komt ook naar de winkel om gewoon rond te kijken. Iedereen in de winkel heeft een idee van wat hij of zij wil en ik help dan met het uitzoeken van de perfecte schoen of kledingstuk. En als de klanten daarna dankbaar zijn, is mijn missie geslaagd.”

De Webshop

De webshop is speciaal opgezet om klanten een grotere keuze en meer gemak te geven. Gewoon vanuit je luie stoel bestellen en je pakje wordt zo snel mogelijk thuis bezorgd. In de webshop is het aanbod groter dan die in de winkel. Dus heb je iets specifieks in gedachten? Neem dan even contact op, zodat je in de winkel niet misgrijpt. En heb je vragen over de maatvoering? Angela adviseert in geval van vragen elke klant persoonlijk via Whatsapp, telefoon of email. Met haar jarenlange ervaring in deze branche kan zij als geen ander vertellen welke maat je nodig hebt.

Bekijk de webshop

Een greep uit de dames collectie